Etiquetes

dijous, 19 de març del 2020

5è Pedraforca i Puigmal


Hola cinquè!! En aquest bloc trobareu propostes d’activitats per poder fer a casa. És important que cada setmana reviseu les publicacions del bloc, ja que les anirem actualitzant amb material nou. Aprofitem per dir-vos que hem enviat una plantilla d’horari setmanal per poder-vos organitzar-vos les tasques i fer la feina seguint una rutina. Abans de començar a treballar, cal fer una bona planificació. Així que tots i totes ja podeu programar-vos les feines de la manera que us vagi millor.

Àrea
Tasca
Observacions
Llengua catalana
ü Competència lectora: tasca 5
ü Escriptura: tasca 6
També teniu exercicis de gramàtica, lèxic i ortografia a la part final del llibre per poder anar fent durant aquestes setmanes. 
Coneixement del medi
 (edat mitjana
ü Lectura, subratllat i resum de les pàgines 94 i 95.

En aquestes dues pàgines s’introdueixen els diferents regnes que es van establir a la península arrel de la caiguda de l’imperi romà a mans dels visigots. Primerament es van establir el regne visigot. Més tard els musulmans van conquerir la península. Finalment, els cristians van resistir a la conquesta musulmana i van mantenir i ampliar territoris.


ü Fes els dos quizs següents:


En aquests links trobareu dos qüestionaris per repassar els continguts corresponents a la pàgina 94 i 95 del llibre de medi. Posa’t a prova!

Una abraçada,

Mònica i Marc